Kvltvreless и N.A.D.

Категория: Български групи

Начало: 8 Ное. 2019 - 20:00

Град: София

Място: клуб „3 Уши“

Цена: 8 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Kvltvreless - NADМалко преди края на есента, когато по всяко дърво е натежал плод, хамбарите са пълни, а прасето се оглежда нервно, идва времето за дълги вечери с приятели и бира в ръка. Каним ви на такава – заповядайте на 08.11.2019 в клуб „3 уши“, където Kvltvreless ще се събудят от летните си блянове с нов авторски материал, а N.A.D. ще наберат още повече скорост към следващите си участия!
Тази дата отбелязва съществуването на любимите на всички носители на името „Мишо“, покровителствани от св. Архангел Михаил. Всеки Мишо и Миша, които дойдат, ще получат по една безплатна бира – почерпка от групите и бара – като подарък с най-добри пожелания, а всички посетители на клуба ще получат една вечер, пълна с разнообразна музика.
Очакваме ви!

Врати: 20:00 часа.
Вход: 8 лв.
Мишо: бира.
Усмивки: безброй.

Малко информация за групите:

През април 2019 г. любовта към алтернативния метъл и прогресив рока, грънджа от 90-те и класическите бални танци събира вокално-инструментална формация N.A.D.
Така решават да направят някой друг кавър на Soundgarden, Audioslave, Chris Cornell, Alice in Chains, Nirvana, Tool и A Perfect Circle като вече имат и няколко авторски парчета.

Стоян Дойчев (много бас)
Михаил Михайлов (много жица и куфар)
Михаил Гълъбов (триъгълник)
Над Ангелова (вокали)

Kvltvreless:

Безкvлтурни, диви, народни, чужди и опитващи се или да обяснят целия свят в една песен, или да представят едно-единствено нещо в света като цяла вселена. Определено не толкова професорски отнесени, за колкото се представят. Целта им е да творят разнообразна музика, подхождайки към всяка песен по начин, различен от досегашния. Групата има авторска музика, обхващаща етно елементи, неравноделни размери, блус, рок, метъл, леки джазови влияния на моменти и бликащ ентусиазъм. Концертират от 2019 година и се надяват никога да не спират.

Барабани – Михаил Ангелов
Китара – Людмил Стоянов
Вокали, акустична китара и понякога казу – Николай Маринов
Бас – Теодор Георгиев“

събитието във Фейсбук


В началото