Нова Генерация

Категория: Български групи

Начало: 30 ное. 2019 - 20:00

Град: София

Място: зала Раковски 108

Цена: 25 - 35 лв

Организатор:

Билети: ТУК

nova generacia 3011-POSTER-3И преди двадесет години, и днес „Концерт на Нова Генерация“ звучи като „Пускат банани за Коледа“.

В самия край на месец ноември в съботната вечер на 30-ти, легендарната българска ню уейв формация ще изнесе специално шоу на едно нетрадиционно място. На дълбоката театрални сцена с тежки кадифени завеси и уютно топъл паркет в зала „Раковски 108“ музикантите Кристиян Костов на китара, Мишо Пешев на клавиши, Катето на клавиши и вокали, Мони на китара, Алекс на бас и вокали, Тери – вокали и Даката на барабани ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют пред публика. Както всяка легендарна банда, разбира се, и Нова Генерация ще заложат в сетлиста за шоуто някои от вечните си класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.

Няма да е пресилено да наречем това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен бутиков концерт, който ще продължи цели два часа и ще бъде само за 450 човека!

Нова Генерация неслучайно са с култов статус – те са явление в българската музикална сцена, в което резонира вечно живият дух и наследство на гения Димитър Воев.

Защото Нова Генерация е сега, Нова Генерация е завинаги!

Отбележете на календара си датата 30 ноември 2019г. и мястото зала „Раковски 108“. Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.

Билети за концерта на цени от 25лв до 35лв и може да се закупят онлайн през мрежата на ЕpayGo / http://bit.ly/NewGeneration2019 и касите на EasyPay в цялата страна.


В началото