Bruce Dickinson

Категория: Големи концерти

Начало: 23 дек. 2019 - 21:00

Град: София

Място: НДК

Цена: 45 - 120 лв

Организатор:

Билети: ТУК

BruceDickinson_credit Nidhal Marzouk23 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч., Зала 1, Национален дворец на културата

„За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън“

Брус Дикинсън е един от музикантите с изключително интересен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус извън прожекторите е наистина необикновен. Той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи ораторски речи, има два издадени романа и е международен фехтовач.
През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си „За какво служи този бутон“ като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Оттогава, „За какво служи този бутон – Вечер – разговор с Брус Дикинсън“ се превръща в едно собствено шоу, което наподобява стандъп комедия. То е с продължителност 2 часа.
Шоуто е разделено на две части, като в началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, Брус разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории.
Втората част е посветена изцяло на въпроси към Брус – той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.
Не пропускайте уникалната възможност да се докоснете до фантастичния разказвач и ненадминат шоумен Брус Дикинсън в една незабравина вечер на 23 декември в зала 1 на НДК.

БИЛЕТИ

Билетите за шоуто „За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън“
са на цени от 45 до 120 лева

и влизат в продажба от:

4 юли (четвъртък) 2019г.

и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg


В началото