Tom Jones

Категория: Големи концерти

Начало: 24 юни 2019 - 21:00

Град: Пловдив

Място: Зала С.И.²Л.А

Цена: 70 - 180 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Вратите на Античния театър ще отворят в 19:30 часа!
Легендарният британски изпълнител Tom Jones пристига в България следващия понеделник, 24 юни, за една вълнуваща среща с феновете си в Античен театър Пловдив!
Сър Tom Jones наистина е жива легенда, един от малкото музиканти, с дългогодишна кариера, коята активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди, и вълнуват редица поколения. За уникалния си концерт в Античния театър, сър Tom Jones пристига с екип от над 30 човека, които да се погрижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Tom Jones ще излезе на сцената около 21 часа.
Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна за концерта на Tom Jones.
Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място.
Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Античен театър Пловдив и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

 

За съжаление, на 24 юни в Пловдив, прогнозата е за много лоши атмосферни условия. В ранния следобед и вечерта се очакват проливни валежи – около 20 литра на квадратен метър, с голяма вероятност за гръмотевични бури. Поради тази причина, с цел осигуряване на максимален комфорт на зрителите, артиста и запазване на техниката, концертът на британската легенда Tom Jones ще се проведе в Зала С.И.²Л.А. в Пловдив.

Капацитетът на залата отговаря точно на този на Античния театър – 3 000 седящи места. Схемата на секторите и разпределението по ценови категории ще бъде идентично на първоначалната локация. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

За да имат възможност всички зрители да се придвижат своевременно до зала С.И.²Л.А., концертът ще започне малко по-късно – около 21 часа. Няма да има подгряващи изпълнители.

Все още ограничено количество билети от първите две ценови категории могат да бъдат закупени от касата на Зала С.И.²Л.А и мрежата на Ивентим.


В началото