Любо Малковски и Ювиги

Категория: Български групи

Начало: 19 окт. 2019 - 21:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 20 лв

Организатор: iCreative Events

Билети: ТУК

lubo malkovski yuvigi 12 years posterОтново нямаме търпение да споделим с Вас новината относно концерта за дванадесетия ни рожден ден. Огромно удоволствие и чест за нас е да обявим това събитие и да празнуваме в такава компания.

На 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт  от две части. В първата ще видим софийската прог-метъл група Ювиги.  Момчетата ще изпълнят най-големите хитове от трите си албума.
Във втората част на събитието към група Yuvigi ще се присъедини легендата на българската музика и основател на групите Ера и Ер Малък – Любомир Малковски.

Господин Малковски и група Ювиги ще изнесат специален концерт, посветен на творчеството на Ер Малък. Музикантите ще изпълнят някои от най-големите хитове на групата – „Българи“, „Скоропоговорка“, „Градът“, „Огледалото“, „Автобиография“ и др. Музикантите са обещали доста по-разширен сет, така че изненадите предстоят.

Събитието е с начален час 21ч. Билетите са на цена 20лв. и ще бъдат пуснати в продажба след празниците.

Вече можете да закупите билети за специалния концерт по повод дванадесетия рожден ден на METAL HANGAR 18. Пропуските можете да откриете в системата на Eticketsmall.

 


В началото