Everlast

Категория: Малки концерти

Начало: 16 юни 2019 - 20:00

Град: София

Място: клуб Music Jam

Цена: 40 / 60 лв

Организатор: Sofia Music Enterprises

Билети: ТУК

Everlast - Photo Credit - Estevan Oriol (1)Популярният американски изпълнител – със специално клубно шоу в Music Jam на 16 юли, вторник

Можете да го наричате Евърласт, Уайти Форд или дори Ерик Франсис Шроуди. Но под каквото и име да е преминал в даден етап от забележителната музикална кариера, светът го е видял да преоткрива себе си няколко пъти.
От първия му солов албум, Forever Everlasting, заедно с Rhyme Syndicate, до сензационния успех на „Jump Around“ с House of Pain, Евърласт винаги се е противопоставял на скептиците. Пример за това са и мултиплатинения Whitey Ford Sings the Blues, както и приноса му в спечелилия „Грами“ албум Supernatural на Карлос Сантана (парчето “Put Your Lights On”, което Сантана нарича „центъра на албума“).
Най-новият му албум, Whitey Ford’s House of Pain, е неговият седми студиен запис и ни предлага едно невероятно изживяване, включващо елементи от цялото музикално пътуване на Everlast, продължило почти три десетилетия.
При поредното си гостуване в България Евърласт, който винаги се е радвал на особено топъл прием от българските си фенове, ще се качи на голямата сцена на клуб Music Jam за едно изцяло ново, наистина впечатляващо шоу, с озвучаване, мултимедиа и светлини, подобаващи за артист от неговия ранг.
БИЛЕТИ
Билетите за шоуто на Everlast
в Music Jam, са в продажба от:

7 МАЙ (ВТОРНИК) 2019
и могат да бъдат закупени от:

– мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

– офиса на Sofia Music Enterprises

и касата на клуба.


В началото