Moonspell и Rotting Christ

Категория: Големи концерти

Начало: 17 ное. 2019 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 40 / 45 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

MOONSPELL и ROTTING CHRISTЕто че още една чудесна новина идва като завършек на работната седмица. В интернет, на страницата на Фернандо Рибейро и компания, днес циркулира плакат, в който ясно можем да видим, че MOONSPELL и ROTTING CHRIST готвят удар върху сетивата ни. Като дата на общото им турне за София е посочена 17 ноември, а мястото на мрачната вакханалия – клуб Mixtape5.

Новината идва точно в деня на издаване на новия албум на гръцките мракобесници, който те пуснаха за свободно слушане, ако сте го пропуснали – чуйте по-долу.

Минути по-късно дойде и официалното потвърждение:

BGTSC представя: Концерт на MOONSPELL И ROTTING CHRIST, който ще се състои на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 държави! Не пропускайте две от най-силните съвременни групи за първи път на една сцена у нас!

Групата, която ще открие тази зашеметяваща вечер е екстравагантната швейцарската формация Silver Dust. С два добри албума, фестивални участия и десетки концерти в Европа младата формация вече е готова за своето първо представяне пред родните фенове! Не пропускайте едно от най-добрите събития в региона!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. До 18 февруари билетите ще са на цена от 40 лева. След това и до деня на концерта цената ще е 45 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv
Предстои обявяването на допълнителна информация!

Препоръчва се навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 


В началото