Keira Is You

Категория: Малки концерти

Начало: 12 Февр. 2019 - 21:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 13 / 15 лв

Организатор: Аларма Пънк Джаз

Билети: ТУК

KEIRA_212.02.2019 (вторник) – 21:00ч. – клуб *Mixtape 5*, B-Side (бул. „България“ 1, подлез „Галерия)

10-дневното турне на полското трио Keira Is You, организирано от радиофестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР, започва във вторник, 12 февруари, от 21:00ч. в B-Side на клуб *Mixtape 5*. Съорганизатори на откриващия концерт са Indioteque, с които през годините “Аларма“ има не едно и две ключови съвместни начинания – концертите на No Age (САЩ), Handsome Furs (Канада), Dirty Beaches (Канада/Тайван), Jeniferever (Швеция), еднодневния фестивал A Night Of Curious Transmissions и др.

Настоящият състав на дарк-ембиънт-пост-рок формацията от Хожов (Горна Силезия, Полша), която вече пристигна в София, включва основателя и автор на цялата музика Якуб Радомски (китари, вокали, клавишни), Ремик Билински (барабани) и Адам Карковски (бас, бекинг вокали, клавишни). Цялото турне, на което групата ще представи и ново творчество, и класически свои песни от последните 10 години, е озаглавено Threesome Lines и дава старт на една нова линия в рамките на „Аларма Пънк Джаз“ – представителни турнета из страната, на които екипът на фестивала и предаването „Аларма“ на програма „Христо Ботев“ ще се среща на живо със своята слушателска аудитория.

Keira Is You  издават за ливърпулската музикална къща Edils Recordings и за пост-рок/ембиънт/мат-рок лейбъла 1724 Records (Пекин, Китай). Работили са с с легениди като Магнус Линдберг от Cult Of Luna (зад тонрежисьорския пулт) и с китариста Мартин Сандстрьом от шведската пост-рок/инди формация Jeniferever.

Билети за откриващия концерт на 12 февруари (по 13 лв) има онлайн в системата на EpayGo и физически на касите на EasyPay в цялата страна. На входа преди концерта ще са по 15 лв.

https://epaygo.bg/5560825621

А в деня след концерта (на 13 февруари, сряда) заповядайте в 11:00ч. сутринта на официална пресконференция с групата в 31 зала на БНР. На нея организаторите ще обявят всичко около турнето на групата, както и някои ключови следващи дати и групи от афиша на „Аларма“ за 2019г.

СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/2369911973334416


В началото