Skid Row

Категория: Големи концерти

Начало: 7 юни 2019 - 00:00

Град: София

Място: клуб Music Jam

Цена: 45 - 60 лв

Организатор: EventEase

Билети: ТУК

skid row previewСофия на юни 2019г.

За рок енд рола няма възраст. Някои артисти минават теста на времето успешно, други отпадат от стремглава надпревара с него, опитвайки се да останат завинаги млади. Рок енд ролът е като влак на ужасите – ако не си достатъчно корав за тази игра, отпадаш. Е, Skid Row оцеляха и вече над 30 години са сред фаворитите на хард рок и глем метъл последователите по цял свят, без да им се налага да делят любовта на феновете с други лидери в жанра като Mötley Crüe и Poison.

Докато някои се окичиха с Грами награди, за Skid Row остана признанието на публиката, която чрез гласуване на American Music Awards определи бандата като „Favorite Heavy Metal/Hard Rock New Artist“ само година след като излезе нейният дебютен едноименен албум „Skid Row“ (Atlantic Records,1989). Именно от това издание са брилянтните композиции „18 and Life“, „Youth Gone Wild“, „I Remember You“ – дело на басиста на групата Rachel Bolan и китариста „Dave The Snake“ Sabo, които са и основните фигури в Skid Row. Те пристигат за концерт в София на 7 юни в зала „Универсиада“ заедно с още един оригинален член от състава на бандата от 80-те – Scotti Hill на китарите и присъединилите се в по-ново време барабанист Rob Hammersmith и харизматичния бивш фронтмен на DragonForce ZP Theart на вокалите. С последния на вокалите предстои да излезе и третият диск от трилогията „United World Rebellion“, който ще носи заглавието „United World Rebellion: Chapter Three“ и се очакава на пазара през 2019г.

Рокаджиите от  Ню Джърси не са празноглавите рошави герои на тийнейджърките, както повърхностно би ги определила свадливата ви съседка. Skid Row са сериозни артисти, получили признание в жестокия свят на шоу бизнеса със сингли в Топ 10, със златни и мулти-платинени продажби на албуми и с първо място за албум в класацията на Billboard. Достатъчно фактология. Те са родени за рок енд рол. Ела и се убеди лично.

 

            Билети“Ранно Пиле” на цени от 45/50лв. (без включена такса за издаванеможе данамерите само и единствено в магазин Яко /улГраф Игнатиев 43/ до края на месецДекември.

            Онлайн Билети на цени от 55/60лв (без включени банковикартови и посреднически такси за издаванедиреткно и само отhttp://bit.ly/SkidRowSofia или на tickets.paysera.com(нужно е да изпишете името Skid Row в полето за търсене на събитието в системата)

            За въпроси и проблеми свързани със закупуването на билети може да позвъните и на телефон: 0886333367

След като ние от „EventEase“, като организатори, осъществихме два концерта през месец май в новoоткрития софийски клуб „Music Jam“, се убедихме в безспорните предимства на клуба като: перфектен звук, професионална акустична обработка, просторна сцена с видимост от всяка точка на клуба и капацитет от над 1000 човека, взехме решение да преместим предстоящите концерти на Skid Rowна 7 юни и на Testament на 18 юни от зала „Универсиада“ в „Music Jam club“.

Убедени сме, че на новата модерна локацията, ще предложим на феновете 100% качествено музикално преживяване, комфорт, атмосфера и обслужване на високо ниво.

Всички закупени билети и за двете събития важат без презаверка. Клубът се намира на ул. „Пиротска“ 5, точно срещу „Централни Хали“ и на метри от метро станция „Сердика“. За онези, които ще се информират за смяната на по-късен етап, новото място е удобно разположено по маршрута на трамвай номер 20, който предоставя директна връзка със зала „Универсиада“.

Вратите на клуба ще отварят в 19.00 ч., но музикалната програма ще започне 30 минути по-късно, за да посрещнем феновете, които ще прочетат известието в деня на концертите.

 

Българският съпорт за концерта на SKID ROW ще бъде поверен на DREG STARZ!
Те са банда, която имат опит като музиканти на големи сцени. DREG STARZ имат подходящото звучене. DREG STARZ имат хъса и самочувствието да са рамо до рамо с големите. DREG STARZ са от онези далечни наследници на безобразно нахалния и кичозен глем, който е минал нов прочит и вече не е така розов, а мрачен, по пънкарски хулигански и втежнен. Всъщост DREG STARZ това са Alley Sin минус един. Онези Alley Sin, които отварят за концертите на Slash (Guns ‘n Roses) и Marky Ramone (Ramones) в България и се разпадат през 2013г. Тогава някъде превключват на друга скорост и под ново име. През октомври 2016г. изкарват първо издание вече като DREG STARZ, което е под формата на EP, носи заглавието „Songs From The Gutter“ и съдържа три песни. Официалните видео клипове към две от тях, съответно „Children Of The Night“ и „Swinging Bottles“, предизвикват фурор и са безпардонна демонстрация на това, че летвата, колкото и да е висока, може и трябва да се прескача.
С две думи очаква ни е една прекрасна петъчна рок вечер на 7 юни, в която ще видим за пътви път SKID ROW на живо в България, подкрепени от родните DREG STARZ.


В началото