Whitechapel

Категория: Големи концерти

Начало: 3 Юли 2019 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 30 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

WHITECHAPELНова сеч в София с концерт на великите Whitechapel.
Легендарната американска деткор / дет метъл формация идва в България за първи път. Запазете датата и мястото за този жесток лайв – 3 юли в „Mixtape 5„.

Билетите ще бъдат пуснати съвсем скоро и ще струват 30 лева! Ще ги намерите тук: www.bilet.bgwww.bilet.bg/каси, както и в The Wrong Bar & На Тъмно. В деня на концерта и на място ще са по 35 (ако останат, разбира се)

Whitechapel – Knoxville, TN
Deathcore / Death Metal
https://www.facebook.com/whitechapelmetal/
https://www.whitechapelband.com
https://www.youtube.com/user/WhitechapelTV

––––––––––––––––––––––––––––-
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

На вниманието на всички непълнолетни! Концертът ще бъде достъпен за непълнолетни лица и БЕЗ придружител. Нужно е все пак да носите своя документ за самоличност.

Родните  M/S  & гръцката MINDTHREATса двете групи, които ще свирят преди кралете на деткора – WHITECHAPEL. Припомняме, че американската екстремна формация Whitechapel идва за първи път в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 3 юли 2019-а.

Билетите струват 30лв и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 30. Близо половината билети вече са изкупени.

8m/s е група от Хасково , формирана през късната 2010-та година и дебютира с първото си издание ‘Running out the Black July‘ през 2012г. С влияния от метълкор и ню метъл жанровете групата създава собствен стил от агресивен и експресивен метъл. Последното издание на групата – ‘Individualist‘ (2018) затвърждава 8m/s като водеща група в тежкия жанр на българската сцена.

MINDTHREAT са гръцка мелодик метълкор група сформирана през 2011г в Атина. За 8 години групата има издадени 3 EP-a и 1 дългосвирещ албум, носещ името Black Dreams, издаден от немската Bleeding Nose Records. и е свирила на редица големи европейски фестивали като Wacken Open Air (Германия), Rockstadt Extremefest (Румъния), Carpathian Alliance (Украйна), Total Metal Festival (Италия) и Agressive Music Festival (Чехия).

WHITECHAPEL е кръстена на областта Whitechapel в Източен Лондон, Англия, като се позовава на поредицата от убийства, извършени от Джак Изкормвача. Основана през 2006г. от Phil Bozeman и Ben Savage, групата пуска шест студийни албума, единадесет музикални клипа и понастоящем е към Metal Blade Records. В първата седмица от пускането си албумът A New Era Of Corruptionпродава над 10 000 бройки и се класира на 43-то място в класацията Billboard 200.


В началото