Antimatter

Категория: Малки концерти

Начало: 22 Мар. 2019 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 22 / 26 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Antimatter-Sofia-2019Три години след като очарова българската публика за втори път, нашият добър приятел от Великобритания Mick Moss се завръща в България за концерт с групата си ANTIMATTER.
Mick Moss идва за нова емоционална среща с феновете си у нас на 22 март 2019г. Шоуто отново ще се състои в клуб „Live & Loud“ и вероятно отново ще се превърне в среща на приятели, които се чувстват по един и същ начин спрямо света и изкуството и са готови да говорят за мрака и меланхолията като част от усещането за живот.
Като искрен и отворен композитор и музикант Mick Mossвинаги е откровен сам със себе си пред огледалото на собствената си музика, а оттам и пред публиката.
В новия албум на ANTIMATTER „Black Market Enlightenment“, по който е работено 18 месеца и предстои да излезе на 9 ноември 2018г., той разкрива тъмен период от живота си, изпълнен със злоупотреба със субстанции, вглеждане надълбоко в себе си и съмнение в собственото съществувание. Именно „Black Market Enlightenment“ ще бъде представен на концерта тук, като в сет листа ще бъдат включени и вече познати песни от предните 6 студийни албума на бандата.
Новият диск вече може да бъде поръчан с предварителна заявка на https://antimatter.bigcartel.com/.
А докато чакате да го чуете, се потопете в неговата атмосфера с премиерното видео от него, което е към песента „The Third Arm“ и може да го гледате по-долу.
И така – датата на шоуто е 22-ри март 2019 г., мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от ETicketsMall. До 21-ви октомври включително билетите са на промоционална цена от 22 лв., а след това ще са по 26 лв. В деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.


В началото