Ямбол Рок Фест

Категория: Фестивали в България

Начало: 13 сеп. 2018 - 20:00

Град: Ямбол

Място: Централен площад – Ямбол

Цена: 0 лв

Организатор: община Ямбол и „Star Productions“

Билети: ТУК

BERNIE MARSDEN at The Tivoli Buckley April 2018

BERNIE MARSDEN at The Tivoli Buckley April 2018

Нощ с големите хитове на WHITESNAKE е гвоздеят в тазгодишното издание на Ямбол Рок Фест `2018. На 15 септември, събота, на сцената в Градския парк ще забие оригиналният китарист на групата Бърни Марсдън. Легендата обещава разбиващ концерт в Ямбол с всички култови парчета на WHITESNAKE. Самият Бърни Марсдън формира първия състав на групата заедно с нейния основател Дейвид Ковърдейли китариста Мики Муди. Той участва в седем албума и е съавтор на емблематични хитове като Here I Go Again, Fool for Your Loving и др., които ще прозвучат и на ямболска сцена.
Тридневното рок-събитие стартира на 13 септември, четвъртък, с шеметен трибют на Guns N’ Roses, представен от унгарците от RECKLESS ROSES. Бандата е кръстена на книгата на Guns „Reckless Road“ и си е извоювала славата на една от най-добрите трибют групи в света. Момчетата от Будапеща пристигат за участие в Ямбол насред серията от концерти из цяла Европа.
Вторият ден на феста е запазен за българското участие – в лицето на прогресив хардрок бандатаКИКИМОРА. Фронтменът Николо Коцев е един от най-успешните български китаристи, свирил със световно известни музиканти. За събитието в Ямбол КИКИМОРА готвят взривяващ микс от авторски песни и кавъри на мега рок класики. Датата е 14 септември, петък.
В програмата от 13 до 15 септември участват още: SECONDAY, CROSS, CASUAL THREESOME и GANG. Началото на концертите е в 20.00 часа. Вход свободен.
Организатори на Ямбол Рок Фест 2018 са община Ямбол и „Star Productions“.


В началото