Mars Red Sky и Mental Architects

Категория: Малки концерти

Начало: 7 юни 2018 - 21:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 15 / 20 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Mars Red Sky & Mental ArchitectsУтре, 7 юни, в столичния клуб *Mixtape 5*ще забиват френският сайкъделик стоунър проект Mars Red Sky & родният пост-рок тандем Mental Architects. Вратите на клуба ще отворят точно в 20:00 а концертът ще започне в 21:00.

Водени от огромния успех на едноименния им дебютен албум, записан в испанската мистична пустиня Барденас и пуснат през 2011 г., французите бяха бързо поканени да свирят на най-големите европейски сцени с Kyuss Lives!Dinosaur JrSleep, Killing Joke и известни фестивали като френските Hellfest и Europsennes de Belfort, холандският RoadburnDesertfest (Лондон и Берлин), Sziget Festival в Унгария, SXSW в САЩ и още много други.

За утрешното ‘пътуване‘ групата е подготвила грандиозни и хипнотизиращи плътно произведени парчета, вкоренени в широка гама от музикални влияния, простиращи се от Robert WyattThe BeatlesNick DrakeNeil Young до групи като Electric WizardAcid King и очевидно Black Sabbath. Ще се насладим на звуково и визуално пътешествие минаващо през пустинята с посока към безграничния космос.  Очаква ни едно доста добро trippy преживяване, със сайко визии и много пушек, така че оцветете четвъртъка си с концерт в Микса.

Специалните гости за този лайв ще са Mental Architects Билети в мрежата на www.bilet.bg за 15 лева до полунощ. В деня на концерта и на място ще са по 20 лева.


В началото