Mirror @ Габрово

Категория: Български групи

Начало: 23 мар. 2018 - 00:00

Град: Габрово

Място: Jack Daniel’s club

Цена: лв

Организатор:

Билети: ТУК

MIRROR tour2018След много творческа работа и емоции, групата има какво ново да представи. Първа спирка на MIRROR’S „ WHITE TOUR- 2018” ще бъде на 24.02.18г. в Бургас „ Бар без име”. Бандата е приготвила пакет от най-добрите и харесвани парчета, като в добавка към това публиката ще получи и порция чисто нови песни и кавъри. По този начин MIRROR  ще повдигнат леко завесата към предстоящия им втори албум.

White tour ?

 “ Всъщност момчетата предложиха това име на турнето и за мен веднага придоби смисъл , защото доскоро носех само черни, траурни дрехи. Турнето ни трябваше да започне още по-рано, но в началото на годината изгубих баща си. С момчетата се видяхме за първи път през 2018г. на неговото погребение. Благодаря им за подкрепата, няма по-тежка загуба и тъга от тази, която преживявам в момента, а навън е зима и всичко е бяло и красиво. Наистина имам нужда да пусна светлината в душата си и да залея всичко в бяло. За нашите фенове сме подготвили и няколко нови песни, които успяхме да запишем в края 2017г.! „

споделя Свилена Иванова – Sis @sis.mirror

MIRROR ще носят със себе си и албума „ Revolution inside”, който ще прозвучи на живо, по време на концертите. А ето и известните за сега дати:

24.02.18г. – Бургас „ Бар без име”

03.03.18г. – Шумен „ Merock & Blues Club”

23.03.18г. – Габрово „ Jack Daniel’s club”

14.04.18г. – Русе „ Караоке стар”

21.04.18г. – Севлиево „ Клуб кафе театър”

 


В началото