Tankard Party

Категория:

Начало: 1 дек. 2012 - 20:00

Град: София

Място: бар "Адамс"

Цена: 0 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Tankard Party

Tankard Party

Тематичното парти в подкрепа на 30-годишния юбилей на купонджиите от TANKARD ще разлюлее Бар Клуб ADAMS на 01 Декември от 20.00 часа. Zombie Attack, The Morning After, Space Beer, Stay Thirsty, Die with a Beer in Your Hand, A Girl Called Cerveza, Chemical Invasion са само част от песните, които ще бъдат чути. Специално за вечерта, в която наливната бира ще е на цена от 1 лев, а шотовете на Jagermeister ще бъдат на атрактивни цени, ще се състои и томбола с награди осигурени от BGTSC, Jagermeister, Metal Hammer и Pro Rock. Те ще бъдат разигравани на всеки час, като първите щастливци ще бъдат изтеглени в 21.00 часа.
Притежателите на билети за концерта на TANKARD на 8 декември ги очакват специални награди в допълнителни тегления на томболата, като за целта е необходимо да носят със себе си билетите или техни копия. Цената на три номера за участие е 2 лева.

Тениска, диск от лимитирана серия, фен картичка, подложка за бира, пропуск за концерта на TANKARD или бира за 1 лев са само малка част от възможните удоволствия които можете да получите през тази шеметна вечер.

Не закъснявайте, партито започва точно в 20.00 часа!

Вход свободен!


В началото