Остава

Категория: Български групи

Начало: 29 Дек. 2017 - 23:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 15 / 20 лв

Организатор:

Билети: ТУК

OSTAVA_SLC_29_DEC_POSTER_FB29 декември 2017, 23.00 часа

Sofia Live Club ви кани:

Годината се изниза бързо като мънисто, а концертите, на които може да отидеш преди края й, определено си заслужават. ОСТАНИ с нас в дните преди НГ и стани част от Предновогодишния концерт на група ОСТАВА.

В петъчната вечер преди НГ нощ традицията повелява – ОСТАВА. Датата е 29 декември, часът 23.00, а мястото, разбира се, най-доброто за концерт с лайв бенд в нощна София – Sofia Live Club. Изненадата за вечерта идва в лицето на работещата във Великобритания българска индирок банда Hayes & Y (Радослав Лозански – китари, Ивайло Делев – бас, Георги Деянов – барабани и Благослав Анастасов – вокали и китара), които ще приковат сетивата ни с акустичен лайв, а специалният диджей сет ще е в ръцете на Пинг Понг Галя.

Една от любимите ни БГ групи има повече от 25 години на сцена, хиляди концертни изяви, стотици любими парчета, десетки хитове и запомнящи се клипове, които са част от историята им, но и създадоха музикална революция през последните десетилетия в България.

На 29-ти празнуваме заедно, не само, защото така ни харесва, но и има какво още да дадем на жадните за хубава музика души, които подкрепят родните банди и имат възможността да им се радват само на една ръка разстояние.

Сет листът за концерта ще включва както някои от най-известните парчета на групата – „Шоколад“, „Sex in the morning“, „Океан, Понеделник“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Мъничко човече“, „Внимание“, „Самолет“, така и други песни, които бандата обещава като изненада.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 15 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 20 лева.


В началото