Midas Fall

Категория: Малки концерти

Начало: 22 Ное. 2017 - 21:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 12 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Шотландската алтърнътив пост-рок формация MIDAS FALL ще ни посети за пореден път на 22 ноември с концерт в клуб Live & Loud като част от европейското си зимно турне.

Съчетаваща елементи от алтърнътив и пост-рок, ембиънт и гот рок, както и ясно доловими прогресив и електронни влияния, музиката на Liz и Rowan е пропита с нотки на есенна отнесеност и меланхолична красота. Наред с песни от цялата им дискография, групата ще представи нов материал от предстоящия да излезе през пролетта на 2018-та четвърти албум.

Сцената ще дели и канадският соло-артист и мулти-инструменталист RAISED BY SWANS, чиято музика носи със себе си призрачната аура на носталгична замисленост и интровертна самота. Гостуването му се пада част от вече второ турне с MIDAS FALL, по време на което ще чуем песни от трите му албума, както и от очаквания през 2018-та нов албум.

Вратите на клуба ще отворят в 20:00, а пръв на сцената ще излезе RAISED BY SWANS в 21:00. Цената на билетите ще е 12 лв. с възможност за предварително закупуване през портала на eTicketsMall, както и на място в деня на събитието.

Турнето ще премине и през Пловдив на 21.11 в Bee Bop Café.

midas fall


В началото