Infected Rain

Категория: Малки концерти

Начало: 14 Окт. 2017 - 21:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 13 / 15 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Молдовската нео-метъл банда INFECTED RAIN отново успя да провокира вниманието ни с последния си дългосвирещ албум „86“, който групата в момента представя на различни летни фестивали и участия. На фейсбук страницата им се появи и разписанието за месеците октомври и ноември. Освен вече обявената дата за София ( 14 октомври в Live&Loud ) родните фенове ще могат да срещнат любимците си и във Варна, Бургас и Пловдив, съответно на 11, 12 и 13 октомври.

SIMAI е първата съпорт банда, която беше обявена за концерта на молдовската нео-метъл група INFECTED RAIN. Те са 5 членна рапкор/метълкор група от София, основана през 2013г. Зад гърба си имат албум и два сингъла. В момента момчетата учат и свирят в Англия, подготвяйки 2-ри албум.

Съвсем скоро ще бъде обявена и втората съпорт група за вечерта. Напомняме ви, концертът ще се състои на 14 октомври в столичният клуб Live&Loud. Билетите са пуснати в предварителна продажба на стойност 13 лв. В деня на събитието ще има единствено на вход, ако има налични билети.

Втората съпорт банда, която се присъединява към концерта на молдовската група INFECTED RAIN, еDRIVE YOUR LIFE. Групата е създадена през 2012г. в град Варна, където бързо заемат място в сърцата на метъл феновете. В състава им се включват добре познати музиканти като бившия вокал на легендарната варненска метъл група SYMBOLIC – Станимир Ставрев, също така и Георги Пехливанов – бас, Ивайло Георгиев – китара и Светослав Здравков – барабани. DRIVE YOUR LIFE издават дебютния си албум „Sound attack” в началото на 2017г. Десет бързи и динамични песни в съпровод на специфичния глас на Станимир Ставрев. Комбинацията от траш/дет метъл, смесена с корените на рока и пънка, правят тяхната музика наистина високо качество.

Концертът на молдовската група INFECTED RAIN ще се състои на 14 октомври в столичният клубLive&Loud. Билетите са в предварителна продажба на цени от 13 лв. и в деня на събитието при останала наличност ще бъдат на цена от 15лв. Може да закупите своя предварителен билет от тук. Концертът ще започне в 21:00 часа, а повече подробности около него може да следите от фейсбук събитието. Подгряващи групи на събитието ще бъдат: SIMAI и DRIVE YOUR LIFE.


В началото