Helloween & Gamma Ray

Категория: Големи концерти

Начало: 15 Мар. 2013 - 00:00

Град: София

Място: Арена Армеец

Цена: 40 / 45 лв

Организатор: Loud Concerts и ArtBG

Билети: ТУК

Helloween & GammRay

Helloween & GammRay

Loud Concerts и ArtBG имат огромното удоволствие да обявят един от най-очакваните метъл концерти на 2013.HELLOWEEN и GAMMA RAY  – две легендарни пауър и хеви метъл групи отново се съюзяват и се готвят за инвазия на цяла Европа наречена “Hellish Rock Tour Part II”, която ще връхлети София на 15 март 2013. Концертът ще се състои в зала “Арена Армеец”.

Бразилците Shadowside ще заемат мястото на отваряща група по време на турнето.

Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта. Ето, че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл и този път преживяването ще бъде още по-вълнуващо. HELLOWEEN и GAMMA RAYобещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената. Какво ли ще изпълнят този път?

Michael Weikath от HELLOWEEN споделя:

Атмосферата на и зад сцената беше уникална миналия път. Ще направим отново страхотно шоу и нямаме търпение да започне турнето!” …

A бившият му колега и по настоящем фронтмен на GAMMA RAY Kai Hansen добавя:

“Hellish Rock Tour“ определено е една от върховите точки в историята на групата. Със сигурност ще е лудница отново!”

Билетите за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public,  бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Пропуските ще са на цена от 40 лв в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

 


В началото