Black Dio

Категория: Малки концерти

Начало: 6 Авг. 2017 - 20:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

BlackDioBigPoster2

Едва ли лятото е сезонът, който изскача в съзнанието ви, когато става дума за дуум метъл. Но нима тежката мараня и изпепеляващите слънчеви лъчи не предразполагат към точещи се тежки рифове, пънк отношение и „запотени“ чаши? Готови сме да ви предложим всичко това в неделя, 6-ти август, в малката зала на клуб „Mixtape 5“.

На гости ще ни бъде италианското пауър-трио BLACK DIO (stoner/sludge/doom), в което се подвизава Giuseppe Guglielmino, басист на култовите Black Rainbows. Момчетата пристигат, за да представят дебютния си едноимен албум и да облъчат българската агитка с дуум, фъз и дроун в горещата лятна вечер.

Съпортът ще е в ръцете на BLEAK REVELATION (blackened doom) от прашните улици на София. Бандата разполага с нов материал – по-тежък и по-непредвидим, който за първи път ще види сцена на тази дата.

Третата и последна група, която ще вземе участие в горещата неделна вечер, са Feedbacker.
Feedbacker идват от София и свирят тежък и минималистичен нойз рок/слъдж с хардкор отношение и емоционални текстове на чист български. Те са само двама, но свирят така, че е препоръчително да си носите тапи за уши. Групата е създадена през 2015 г. от Иван Шентов (ex-КПД-0) и Деси Петкова (Comasummer).
Дебютното им, едноимено ЕР излезе миналата година през българския независим лейбъл Kontingent Records и оттогава насам бандата направи едно мини турне, както и концерти в Сърбия, Гърция и България.

 

06.08.2017 (неделя)
Клуб *MIXTAPE 5*, B-Side
Вход: 10 BGN
Начален час: 20:00

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1929505630654442/
https://www.facebook.com/blackdio/
https://www.facebook.com/bleakrevelation/


В началото