Sully Erna

Категория: Големи концерти

Начало: 26 сеп. 2017 - 20:00

Град: София

Място: Арена Армеец

Цена: 50 / 70 / 90 лв

Организатор: агенция „Кантус Фирмус“

Билети: ТУК

Фронтменът на култовата американска група GODSMACK Sully Erna идва отново в София тази есен за голям солов концерт, организиран от агенция „Кантус Фирмус“. Събитието е част от мащабно европейско турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа. Родните фенове ще могат да чуят прочутия вокалист на живо заедно с цялата му група за солови проекти на 26 септември в зала Арена Армеец от 20:00 часа. Събитието ще отбележи 11-тия рожден ден на Z–Rock, рок радиото на България.

Sully Erna е един от най-големите съвременни рок артисти, който от 1995 г. е основен вокалист и текстописец на „Грами“ номинираната група GODSMACK и носители на престижния приз Billboard. Той предизвика истински фурор при първото си идване в София миналата година в рамките на цикъла „Музиката на Америка“. Sully напълни два пъти зала №1 на НДК на 20-ти октомври 2016 г., като в емоционалното шоу участваха също китаристите Крис Лестър и Тим Териът. Тогава Sully даде дума, че ще дойде отново в страната ни и ще доведе цялата си солова банда. По-малко от година след паметното събитие, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. В Арена Армеец ще звучат песни от соловите албуми на Sully Erna , специални версии на любими парчета на GODSMACK , както и няколко музикални изненади.

От 12ч. на обяд днес /3 юли 2017/ започва продажбата на билети на терен на цени 50 лв., 70 лв. и 90 лв. Билетите се продават само онлайн на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.

 

Източник: Z-Rock

Ако си спомняте в новината за предстоящото му европейски турне, екипът ни изрази надежди България да бъде една от дестинациите. Благодарение на Z-RockSully Erna и „Кантус Фирмус“ надеждите ни, но и на всички български фенове се оправдаха!


В началото