Dog’n’Style @ Свищов

Категория: Малки концерти

Начало: 19 юни 2017 - 00:00

Град: Свищов

Място: клуб Disorder

Цена: лв

Организатор:

Билети: ТУК

Следващата седмица френската хард рок/хеви метъл група ще се включи в първото балканско турне и ще посети България.

19.06. Свищов – Club Disorder
20.06. Варна – Club Smile
21.06. София – Bar Adams

Dog’n’Style е хибрид направен от мощен рок и стоунър аспекти. Оцветен от няколко вдъхновения, Dog’n’Style развиват притегателен рок-н-рол, създаден, за да бъде свирен на сцена. Енергична и тежка музика винаги движена от мелодични аспекти.

За три години и половина Dog’n’Style дават над 140 концерта във Франция и чужбина. Направени са различни турнета в Русия и Испания, както и Люксенбург и Германия. Dog’n’Style са свирили с групи като No One is Innocent, The Casualties, Black Bomb A,Tagada Jones, Ultra Vomit, Mars Red Sky и Burning Heads.

Dog’n’Style пуска първото си ЕР през януари 2015-та. Сътрудничеството с Clément Decrock (Boss Hog Studio) и Guillaume Bideau (Mnemic / One Way Mirror) за продукцията на вокалите дава албум приветстван от фенове и критици. През 2015-та Dog’n’Style дават 60 концерта за няколко месеца, за да представят първото си ЕР.

Бандата се завръща в Boss Hog Studio през април 2016-та, за записи на първия си пълноформатен албум озаглавен «Pub’s Calling». Новата творба, която е по-зряла е издадена на 9 септември 2016-та. След това групата се връща по европейските пътища, за да представи новото си издание. За разпространението и промотирането на «Pub’s Calling» Dog’N’Style сега работят с Dooweet Agency и Season of Mist за дистрибуция.

Интернет ресурси на групата:
Facebook
Twitter
Deezer
Youtube 
Bandcamp
Instagram


В началото