Demonical

Категория: Малки концерти

Начало: 25 юли 2017 - 21:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 20 / 25 лв

Организатор: Autumn Souls Of Sofia

Билети: ТУК

Класиците на шведския дет метъл DEMONICAL ще минат като лятна буря през София на 25 юли 2017г.. Домакин на събитието е столичния клуб Live & Loud. Организатор Autumn Souls Of Sofia.

Основите на DEMONICAL се изграждат върху разделилите се през 2006г. дет-ветерани Centinex. Музиката им, напълно в традициите на старата шведска дет-метъл школа е изтъкана от бруталност и мелодика, които с годините се превърнаха в отличителен белег на екстремните банди от северната страна. DEMONICAL имат четири студийни албума зад гърба си, които бяха бурно аплодирани от критиката, а концертните им изяви включват множество хедлайнерски турнета в Европа, Северна Америка и Русия, както и участия на някои от големите метъл фестивали.

Последното издание на шведските дет-метъл машини е „Black Flesh Redemption“, ЕР, издадено през април 2015г. чрез новия им лейбъл Agonia Records. Едно високо оценено от фенове и критика произведение. DEMONICAL подготвят нов студиен албум през тази година и вероятно ще сме едни от късметлиите, които ще чуем в аванс някои от новите им композиции.

Към DEMONICAL ще се присъедини и стокхолмският тайфун ANGREPP със своя свеж, но доста агресивен блек/траш. Фронтменът им, харизматичният Outlaw е добре познат на родните фенове, тъй като ще гостува в България за трети път. Към цялата веселяшко-мрачна компания ще се присъедини и младата финска блек метъл банда AUTHOR.

Билети на промоционална цена 20 лв. можете да закупите от мрежата на Еventim или он-лайн тук.

Текуща информация можете да получавате в страницата на събитието.

Очаквайте още новини от нас!


В началото