Airbag и Taking Heed

Категория: Български групи

Начало: 22 Февр. 2017 - 20:30

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Концерт с няколко повода, които го обединяват около една обща идея- изживяването на сцената и връзката с хората, които обичат тази музика.

AIRBAG са братята Петко и Николай Славови. Групата има издадени два албума: „Overcooked summer“ и „Recycle of love“ , които могат да бъдат намерени в Spotify и Itunes. Стилът им напомня синтпоп и алтърнътив-рок, напомня на групи като: A-ha, Travis и Duran Duran. С тях на сцената ще се качат Гено Господинов – бас и Николай Димитров – барабани.

TAKING HEED ще празнуват своя 6-ти Рожден ден със специални гости. Групата ще изпълни различните версии на популярни парчета, неизменна част от визитката им, както и познатите „Струва си, не мислиш ли?“, „More Than You“, „Искам (още време с теб)“ и други. Момчетата ще изпълнят и двете си най-нови композиции „Едва ли“ и „За теб мечтая“. Очакват ви и специални гости към тяхното изпълнение. Това са: Диляна Йорданова, Лорета Петрова, Цветелин Донов, Тони и Miry (Мирян Костадинов). И още една изненада, на сцената ще се появи и първият барабанист на групата, Миро. От тук може да се присъедините към събитието.

Програмата на вечерта ще бъде следната:
20:30 – врати
21:00 – AIRBAG
22:00 – DJ Set: Georgi Dimitrov Georgiev /Ostava/
22:30 – Taking Heed

22 февруари| Sofia Live Club| Входът на събитието ще бъде: 10лв.


В началото