P.I.F.

Категория: Български групи

Начало: 25 Февр. 2017 - 21:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 10 / 15 лв

Организатор:

Билети: ТУК

На 25 февруари в SOFIA LIVE CLUB ще бъде официалната премиера на новият видео клип на група P.I.F. към песента “ОГЪН” . Песента е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5”  и се оказа, че е една от най-любимите на феновете. Клипът на “ОГЪН” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьорът Николай Мутафчиев.

Песента “ОГЪН” е посветена на дъщерята на Димо – малката АЯ, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. – всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видео клипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.

В клипът взе участие и Гергана Стаменова – Playmate 2017 /2 място/.

Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят “ОГЪН”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.

Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.” в SOFIA LIVE CLUB на 25 февруари вече са в продажба. Предварително могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg, на място в клуба, от бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис и касата на зала “Арена Армеец”. Цената им е 10 лв., а в деня на събитието (на вход) ще са 15 лв.

 

 

 

Можете да се присъедините към събитието във facebook – ТУК.


В началото