Destruction и Nervosa

Категория: Големи концерти

Начало: 1 Февр. 2017 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 45 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

Както вече Ви уведомихме, немските траш легенди DESTRUCTION отново се завръщат в родината ни. Ето и официалното потвърждение:

Култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруариот 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. В събитието ще вземат участие и бразилките NERVOSA. Екстремното събитие се организира от BGTSC, като се очаква включването на още един участник.

Към турнето на двете групи ще се включат немските трашъри REZET и швейцарските хеви метъли GONOREAS. На някои дати от обиколката ще участва само едната група, на други – само другата, а на трети – и двете банди. У нас концертът ще открият германците.

Както знаете култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруари в столичния клуб Mixtape5. Преди тях на сцената ще видим бразилките от NERVOSA, а както вече е ясно първи на сцената ще се качат спийд-траш немската банда REZET. На кратко: REZET са четиричленна група от северна Германия, създадена през 2003 година от 12 годишния Ricky Wagner и 13 годишния Thorben Schulz. Двамата голобради китаристи и техните сподвижници са вдъхновени от Metallica, Megadeth, Destruction и Slayer и не е случайно, че се опитват да запазят и възродят чрез творчеството си духа на 80-тарският спийд и траш метъл. Групата има зад гърба си два демо записа  и три албума приети и много добре продавани в западна Европа. Младежите са имали честта да свирят два пъти на Wacken Open Air, да турират с Enforcer, да са специални гости на европейското турне през 2016 година на метъл иконите Anvil. През годините групата се превръща в една от най-важните от новата вълна на немският траш(Thrash) метъл! В момента групата е в състав:

Ricky Wagner – Lead Guitar, Vocals Bastian Santen – Drums, Back-Up Vocals Lucas Grümmert – Lead Guitar, Back-Up Vocals Bjarne Otto – Bass Guitar, Back-Up Vocals

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата наEVENTIM в цялата страна, Сърбия и Румъния. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.
До деня на концерта билетите ще се продават на цена от 35 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

 

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe ***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности и още една група.

 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

 


В началото