Christ Agony

Категория: Малки концерти

Начало: 24 Апр. 2017 - 19:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 20 / 25 лв

Организатор: Autumn Souls Of Sofia

Билети: ТУК

Autumn Souls Of Sofia с удоволствие ви представя полските Black Death Doom екстремисти CHRIST AGONY отново на българска земя.

Бандата е създадена в полският град Мораг през далечната 1990 година, има девет издадени албума и множество концертни изяви.

Концертът ще се състои на 23 април 2017 г. в клуб Live & Loud, с първоначално обявен начален час 19:00 часа.

Актуалният състав, с който ще видим CHRIST AGONY в София, е следният – Cezar – guitars, vocal, Reyash – bass, vocal,Darek – drums

В подкрепа на своите колеги към Death/Black вечеринката ще се присъединят и две родни банди.

Добре познатите и обичани Death’n’Roll купонджии EUFOBIA, които нямат нужда нито от представяне, нито от реклама. Името им отдавна излезе извън границите на скромната ни родина, а професионализма и музикантските им умения никой не би могъл да подложи на съмнение. Просто елате да ги видите!

И новото попълнение в афиша ни – софиянците Here And Now. Групата стартира преди две години и предлага нова забавна форма на хеви метъл с вплетен много груув и модерна музика. Цялата 2015г. Here And Now прекарват в подготовка на албум. Мастерирането му е направено от Jens Bogren в Fascination Street Studios в Стокхорм, което със сигурност е гаранция, че групата ще ни предложи качествена музика.

Купонът обещава от всичко по-малко, за да се превърне в нещо много запомнящо се за всички присъствали.

Билетите се пускат в продажба от 01.11.2016 ексклузивно в системата на ETicketsMall на цена от 20 лева, като в деня на събитието пропуските ще се продават по 25 лева.

За текущи новини следете страницата на събитието

Поради стечение на обстоятелствата, обявеният за 23 април концерт на полските екстремисти CHRIST AGONY се мести на 24 април (понеделник). Подгряващи групи остават родните EUFOBIA и hereAndNow, както и мястото на събитието е без промяна – столичният клуб Live & Loud. Началният час ще е 21:00 часа.

Важно: Всички закупени до момента билети за събитието ще важат без заверка за 24 април. Тези, които все още не са си закупили пропуск, а имат планове да посетят концерта на поляците, цената му е 20 лева и можете да се снабдите от eticketsmall.


В началото