Nightwish

Категория: Големи концерти

Начало: 14 Сеп. 2016 - 00:00

Град: София

Място: Арена Армеец

Цена: 69 - 89 лв

Организатор:

Билети: ТУК

NIGHTWISH избраха българите SEVI за подгряваща банда. Билетите за концерта в София са почти изчерпани!

Малко повече NIGHTWISH @ Arena Armeec, Sofiaот две седмици делят меломаните от едно от най-вълнуващите събития в края на лятото. Феновете на симфоничния метъл най-накрая ще видят любимците си от NIGHTWISH в София. Това е и единствената дата на Балканите от това турне в годината, в която финландските титани празнуват 20 години на сцената.

Вече е известно и името на бандата, която ще открие епичния концерт в зала “Арена Армеец“ на 14.09. След обстойно преслушване на редица кандидати от България и региона, NIGHTWISHрешиха да поканят българите от SEVI да се качат на сцената преди тях. През 2015 г. групата свири и преди Том Кийфър от CINDERELLA, а през май тази година издаде втория си албум “The Battle Never Ends“, за чието мастериране е допринесъл инженерът на LACUNA COIL Марко Барусо.

SEVI имат извоювани челни места в класациите със синглите “Limited Edition“, “Speed up“, и “On My Own“, като “Speed Up“ дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в Каварна Рок Фест, благодарение на излизанията преди EUROPE, KROKUS, GUS G и PRETTY MAIDS.

Вторият албум на SEVI е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия и Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл “Don’t Hesitate“.

ВАЖНО!!!
 Почти всички сектори в “Арена Армеец“ вече са напълно разпродадени. Все още има ограничени бройки билети на цени от 69 до 89 лева. Ще ги откриете в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на “Арена Армеец“ и онлайн на Eventim.bg.


В началото