Valley Of The Sun

Категория: Малки концерти

Начало: 13 Окт. 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 15 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Американските power rock диваци Valley Of The Sun се завръщат в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-октомври, четвъртък по покана на„Грешният организатор”. През 2015, янките бяха хедлайнер в първата вечер на третото издание на фестивала Wrong Fest, където впечатлиха феновете на шумния рок с изявата си. Несъмнено ни очаква яко куфеене, рифове и експлозивен рок. Групата прави поредното си европейско турне по случай чисто новия си албум (издаден от Fuzzorama Recordshttp://www.fuzzoramarecords.com/ ) , който Valley ofthe Sun нямат търпение да покажат на лайв-а си в София…и това не е всичко – заедно с тях идват и френските псайх стоунър-и Dot Legacy, които ще свирят за първи път на българска земя. Несъмнено френските рокери ще ни раздвижат със солидния си фъзово звучене. Dot Legacy съществуват от 2009г., а след две европейски и едно бразилко турне са отработили отлично звука и перформънса си, чрез яростното поведение на сцената.

 

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/. Събитието в Фейсбук е тук

 

Калифорнийските стоунъри House Of Broken Promises се присъединяват като трета група законцерта на рокерите от Охайо – Valley Of The Sun & френската фъз машина Dot Legacy. Концертът ще се състои в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-ти октомври, четвъртък.

Създадена от пепелта на покойната, велика и печално недооценена група UNIDA (в която участва и John Garcia от KYUSS), House of Broken Promises е двоен шут от класически хард рок без никакви задръжки. Не можете да пишете рифове, като тези в ‘Blister’ и‘Highway Grit’, без те да са част от ДНК-то ви, не можете да свирите груув като този в ‘Walk on By’ и‘Obey the Snaкe’ по случайност – трябва да гo чувстватe в дъното на костите cи. И точно това получаваме от House of Broken Promises!

На 13-ти октомври ни очаква истинска позитивна, Heavy Rock ‘N’ Roll вечер, носеща заряда на олдскуул калифорнийския саунд – да, точно този, който ни кара да настръхваме от кеф и косите ни да летят!

 

Румънските рокери RoadkillSoda ще са откриваща група за абсолютно случайно очертаващия се минифест с десърт, стоунър и тежък рок музика, който ще се проведе на 13 октомври в малката зала на столичния клуб *Mixtape 5*.

Те се присъединяват към ударната рифова бригада на американците Valley of the SunHouse of Broken Promises, както и френските фъз машините –  Dot Legacy.

Групата ни е позната от Wrong Fest 2016, къде с тежките си рифове и продраните си вокали свириха преди Graveyard & Nightstalker.

От симбиозата на рокенрола, слъджа, стоунъра и психаделиката зе заражда и съвременния звук на групата, особено след като към двамата ентусиасти се присъединява и Вава (брата на Михнеа), който с мръснишкия си бас тотално пасва на рокаджийската рапсодия.

Билетите за концерта са ограничени до 200 могат да бъдат на мерени в мрежата на Ticketlogic.bg:  http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или от The Wrong Bar в София. Струват 15лв, като в деня на събитието ще са по 18. На място 20лв.

November Riff Frenzy


В началото