Odd Crew @ Велико Търново

Категория: Български групи

Начало: 16 Юли 2016 - 00:00

Град: Велико Търново

Място: клуб Melon

Цена: лв

Организатор:

Билети: ТУК

Това лято ODD CREW ще осъществят поредното си акустично турне у нас. Обиколката все още е в процес, но наскоро бандата пусна първата порция потвърдени дати.  Очаква се през август месец да има дати и на морето. Очаквайте подробности!

Ето и обявените до момента дати:
15 юли – София, Club Terminal 1
16 юли – Велико Търново, MELON Live Music Club
17 юли – Плевен, Rock ‘n’ Rolla club
22 юли – Стара Загора, Jamclub Marmalad
23 юли – Пловдив, TBA

Вчера бе обявено, че ODD CREW стават част от програмата на Kavarna Rock Fest 2016. Пълни детайли около това, може да намерите на този адрес.

Напомняме Ви, че след 6 дни ODD CREW ще пуснат новия си официален видеоклип. Видеото ще бъде към песента “Shapes In Grey“. Парчето е част от актуалния им албум “Mark These Words“. Феновете на групата от София и Пловдив ще имат възможност да го гледат предпремиерно на 10 юни в бар “Тънка Червена Линия“ и на 11 юни в бар “Download“.

На двете събития, освен излъчването на клипа, всеки желаещ ще има възможност да опита и първата по рода си ODD CREW бира, както и да чуе за пръв път изсвирена на живо акустичната версия на “Shapes In Grey“. Повече подробности можете да намерите във Facebook страницата на групата.

На 8 април ODD CREW бяха специални гости на концерта на немската метълкор шайка CALIBAN в “Парти Център 4км“.

 ODD CREW издадоха новия си албум “Mark These Words“ на 9 октомври 2015г. Групата промотира изданието с редица концерти у нас и Европа, като един от тях бе и най-големият им самостоятелен концерт до момента – този в столичната зала “Христо Ботев“ на 21 ноември.

След като въпросният концерт приключи, имахме удоволствието да проведем интервю с Васко Райков (вокали), което може да прочетете тук.

Mark These Words“ е записан в Dugout Studios (Швеция) и продуциран от Daniel Bergstrand (IN FLAMES, MESHUGGAH, DIMMU BORGIR, BEHEMOTH и др.). Китарен и бас инженер е George Nerantzis (Dugout Studios), а барабанен техник е Urban Näsvall. Миксирането е направено от Jason Suecof (TRIVIUM, DEVILDRIVER, ALL THAT REMAINS, AUGUST BURNS RED и др.) в AudioHammer Studios (САЩ), а мастерингът е дело на Alan Douches (MOTÖRHEAD, CARNIFEX, CHIMAIRA,DESPISED ICON и др.) в West West Side Music (САЩ). Обложката е дело на Vasse. Пре-продукцията на творбата е направена в Urban House Studios (България).

Списък с песни и обложка:ODD CREW - Mark These Words (2015)
01. Mark These Words
02. Lay On Me
03. Dead Man’s Eyes
04. My Enemy
05. The More In Me
06. Shapes In Grey
07. Bury The Sorrow
08. We The Fallen
09. Forgotten
10. A New Day Comes
11. In My Dying Time


В началото