Moribund Oblivion

Категория: Малки концерти

Начало: 18 юни 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 7 / 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Турската Black Metal банда MORIBUND OBLIVION, позната на феновете от фестивала Autumn Souls Of Sofia 2015, се завръща в България. На 18 юни, събота, те ще забият заедно с българите DISTORTED REALITY в столичния клуб Live & Loud. Съвсем скоро ще бъде анонсирано името на още една българска група, която ще вземе участие в касапницата.

Варненската Death Metal група CLOT се присъединява към концерта на турската Black Metal банда MORIBUND OBLIVION и столичнитеDeath Metal ветерани DISTORTED REALITY в столичния клуб Live & Loud на 18 юни, събота. Съвсем скоро ще бъде анонсиран и четвъртия участник в събитието. Входът на място ще бъде 10 лева, а в мрежата на eTicketsMall могат да бъдат купени предварително билети на цена от 7 лева.

CLOT – групата е създадена началото на на 2013 г. от Димитър Димитров (китара и вокал), Велизар Атанасов (китара и беквокал) и Юлиян Сидеров (барабани). След шест месеца към тях се присъединява и Христо Димитров (бас) През 2014 г. зад барабаните сяда Спиро Василевски, който е и до днес удря кожите.

Фейсбук събитие


В началото