Mustak Swing

Категория: Тематични вечери

Начало: 8 апр. 2016 - 22:30

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 8 / 10 лв

Организатор: The Smugglers Collective и Мустак Парти

Билети: ТУК

The Smugglers Collective и Мустак Парти обединяват сили за първото по рода си Mustak Swing събитие. На 8 април в голямата зала на „MIXTAPE 5″ електро суингът и дръм енд бейсът ще се обединят за едно уникално парти с много специален гост. Директно от Лондон за пръв път в София ще гостува Swing’n’Bass сензацията Mista Trick, основен виновник за смесването на двата стила през последните няколко години.

В сетовете на Mista Trick в суинг и ритъм енд блус класиките от първата половина на 20 век е инжектирана свежа доза Drum’n’Bass за една наистина експлозивна комбинация, която ще накара всеки да затанцува.

Mustak Swing е събитие, в което се вплитат 3 неща: електросуинга на The Smugglers Collective, виртуозните миксове на Мустак Партито и сamp sessions и усещането, че пролетта е тук и лятото чука на вратата! Преди и следMista Trick зад пулта в „MIXTAPE 5“ освен суинг контрабандистите ще застанат и Emil Prize със специален Drum’n’Bossa сет, както и HarryKash.

Приятелите от BRADABRAT и GOODINK ще дават съвети за това как да поддържате мустаците, брадите и татуировките си на щанда им в клуба, както и да разберете повече за продуктите, които предлагат. А на входа на клуба ще има изкуствени мустаци за всеки желаещ да се дегизира.

На 8 април на почит ще е Мустакът!

Mustak Swing ще започне точно в 22:30 ч. Преди 00:00 ч. входът ще е 8 лв., а след това 10 лв.Всеки мъж с добре оформен мустак, ще има привилегията да влезе безплатно и да се наслади на музиката на Mista Trick и локалния съпорт.


В началото