Irfan

Категория: Български групи

Начало: 21 Апр. 2016 - 20:30

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Групата се готви за ново европейско турне.

Най-любимата етно-уърлд банда у нас, ефирните Irfan се готвят за поредната обиколка из европейските сцени. След като изнесоха първия си концерт във Варна от цели седем години насам, на 21 април групата ще свири за пръв път през 2016 в София в клуб Mixtape 5. Вратите ще бъдат отворени в 20:00, а половин час по-късно Irfan ще излязат на сцената на клуба.

Датите от предстоящото пролетно турне на Irfan ще бъдат ясни съвсем скоро, а следващите им концерти в България са на 21 април в София и на 6 май в Пловдив в BeeBop Cafe. Миналата година групата издаде третия си албум “The Eternal Return”, посрещнат възторжено от почитателите на етно и уърлд музиката, с влияния от средновековна Европа и Близкия Изток. От миналото лято насам Irfan се радват на силен интерес от редица европейски фестивали и изнасят успешни концерти на Балканите и в централна и западна Европа.

Билетите за концерта в София вече са в продажба и са с цена 10 лева в мрежата на Ticketlogic, като могат да бъдат купени от този адрес или от някоя от касите в мрежата на агенцията.

 

Автор на  фотографията е Ивайло Петров.

Линк към събитието във Facebook

 

 


В началото