Pur.pendicular

Категория: Малки концерти

Начало: 13 май 2016 - 23:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 15 / 20 лв

Организатор:

Билети: ТУК

На 13-ти май, най-добрата трибют банда на рок легендите Deep Purple –Pur.pendicular, ще изнесе първия си концерт в Sofia Live Club. Шоуто е част от предстоящото турне на групата, което включва държави като Германия, Полша, Швейцария, Франция, Дания, Холандия, Словакия, Русия Финландия, Австрия, Белгия и много други!

Рокаджиите не само ще изпълнят най-доброто от творчеството на легендите, но ще представят и няколко парчета от дебютния си албум, озаглавен ‘tHis is the tHing’, в който участие взимат самите Ian Paice & Roger Glover от Deep Purple, както и много други гости.

Музикантите от Pur.pendicular винаги са били в директен контакт с членовете на Deep Purple, не само при подготовката на кавърите, но са били на турне както с тях, така и с Joe Lynn Turner.

Това е единствената банда подкрепена от членовете на оригиналната група и посочена от тях за „Най-добрата Deep Purple трибют група“ в света. Това признание получават също и от Joe Lynn Turner, както и от таблоидите в Германия, Русия, Испания, Холандия, Полша, България, Индия и много други.

Почитателите на рок музиката ще имат възможността да станат част от истински хард-рок спектакъл, който ще  нагорещи сцената в Sofia Live Club с не остаряващи парчета  като Smoke on the water, Black night, Hush и много други.

Pur.pendicular са в състав: ирландецът Robby Thomas Walsh (вокал), италианецът Ernesto Ghezzi (кийборд), австрийците Bernhard Wels (барабани) и Simon Radner (бас) и германецът Frank Panê (китари).

БИЛЕТИ за събитието на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, Пикадили, Германос, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Офис 1. Цената на място ще е 20 лева.


В началото