This Burning Day

Категория: Български групи

Начало: 26 Мар. 2016 - 20:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Родната метълкор/джент/алтърнатив THIS BURNING DAY ''Elemental'' EP promoбанда THIS BURNING DAY обяви, че дебютното им ЕP ще се казва “Elemental“. Момчетата ще промотират творбата с концерт в столичния клуб “Mixtape 5“ на 26 март (събота). Вратите на клуба ще отворят в 19:30ч., а събитието ще започне в 20:00ч. Входът ще струва 10 лева.

Групата споделя:

 Пет години след дебюта ни като група на сцена, настъпи мига в който нашето EP ще поеме първата си глътка въздух. Устоявайки във времето, с периоди на трудности, промени и безброй усмивки, имаме честта и удоволствието да ви поканим на промото на нашия първи официален студиен продукт – “Elemental“ EP. След като през 2012г. издадохме синглите “Vent“ и “Don’t Back Down“ и “A Former Life“ през 2013г., четири години по-късно даваме живот на едни от най-любимите ни песни, събрани на едно място.
Мини-албумът съдържа инструментално интро и четири песни, една от които е вече познатата “If You Feel The Same“. Записите са осъществени в Urban House Studio(вокали, Васил РайковODD CREW) и Dark Hangar Studio (китара и бас, едитинг –Дарин Желязков), а микса и мастеринга е поверен на Димитрис АтанасиуJim Siou. Специални гости за концерта ще бъдат добре познатите ни приятели от LAST REMAINS и ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН. Непосредствено след концерта продължаваме да бушуваме на официално after party с Abysmatic DJ set с всички вас отново тук в Mixtape 5!

19:30 – Врати
20:00 – ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН
21:00 – LAST REMAINS
22:00 – THIS BURNING DAY
23:30 – Abysmatic DJ Set

18+
*Клубът не работи с резервации.
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe


В началото