Hexvessel

Категория: Малки концерти

Начало: 4 апр. 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 20 / 30 / 40 лв

Организатор: The Other Side

Билети: ТУК

HexvesselФинландската Psychedelic Forest Folk банда HEXVESSEL пристига в България за специално шоу в столичния клуб “Live&Loud“ на 4 април тази година. Към групата ще се присъединят две банди, които ще бъдат обявени скоро. Продажбата на билети стартира от понеделник 25 януари в мрежите на eticketsmall.com и ticketpro.bg на следните ценови категории:

20 лева ексклузивно до 02 февруари
30 лева редовна цена до 04 април
40 лева в деня на концерта

Новият албум на групата се казва “When We Are Death“ и излиза на пазара на 29 януари. Очаквайте допълнителни подробности около концерта!

Шведите NEW KEEPERS OF THE WATER TOWERS ще съпровождат финландската Psychedelic Forest Folkбанда HEXVESSEL по време на тяхното турне. Двете групи пристигат в България по покана на The OTher Sideза специално шоу в клуб Live & Loud на 4 април 2016 г.

NEW KEEPERS OF THE WATER TOWERS са квинтет от Стокхолм, Швеция, започват съществуването си през 2006 г. Те черпят своето вдъхновение от класици като King Crimson и Pink Floyd, както и от „по-новите” групи като Mastodon и Alice In Chains. Вие сте обречени, бъдете изгубени.

Българската Ethno Drone/Ambientгрупа Teeth of Divine ще открие концерта на финландскатаPsychedelic Forest Folk банда HEXVESSEL и шведските стоунъри NEW KEEPERS OF THE WATER TOWERS, които пристигат в България по покана на The Other Side за специално шоу в клуб Live & Loud на 4 април 2016 г.

Teeth of Divine е създаден от Боян Аврамов в края на 2010 г. с идеята да обедини експерименталната музика и фолклора. Проектът е насочен към импровизацията  и за това често се колаборира с различни артисти и групи. През 2013 г. като регулярни членове се присъединяват Петко Чернев и Алексей Николов от Лоши Петли, което  прибавя родопски и класически влияния.


В началото