Nameless Day Ritual и This Burning Day

Категория: Български групи

Начало: 25 февр. 2016 - 21:30

Град: София

Място: клуб Терминал 1

Цена: 10 / 12 лв

Организатор:

Билети: ТУК

След почти тригодишна усилена работа, дебютният албум на българската метъл-фюжън група NAMELESS DAY RITUAL е вече факт. Озаглавен символично “Birth”, албумът ще бъде издаден на 19-и февруари в сътрудничество с немския гигант в сферата на музикалния маркетинг cmm GmbH през техния лейбъл SAOL – Service For Artist Owned Labels. Албумът ще се появи както в дигитален вариант, така и на физически носител – CD digipack.

 NAMELESS DAY RITUAL ще представят “Birth”с промо концерт на 25-и февруари в столичния клуб „Terminal 1“, като преди тях сцената ще подгреят метълкораджиите THIS BURNING DAY. Албумът, както и други аксесоари на двете банди ще могат да бъдат закупени на място. Вратите на клуба ще отворят за посетители в21:00ч., а събитието ще започне в 21:30ч. Цената на билетите за концерта е 10лв. на предварителна продажба и 12лв. на място и в деня на концерта.

 Броят на билетите е ограничен до 450. Препоръчва се предварително закупуване! Билети за концерта се продават  в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата от които могат да бъдат закупени са Строежа, Пикадили, Германос, Офис 1, На Тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията.

Не забравяйте да следите и събитието във Facebook!


В началото