Sasquatch

Категория: Малки концерти

Начало: 18 мар. 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 15 / 20 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

SasquatchАмериканското рокенрол чудовище SASQUATCH (Голямата Стъпка) за пръв път в България с концерт на 18 март 2016, петък, в столичния клуб Live & Loud по покана на „Грешния организатор”.

SASQUATCH е fuzz / stoner / psychedelic рокенрол трио от Лос Анджелис, Калифорния. Музиката им е силно повлияна от 70-тарския рок, метъл и психeделия. В експлозивните им парчета можете да припознаете влиянието на Black Sabbath(the) MelvinsSoundgardenCorrosion Of Conformity и Grand Funk Railroad.

Голяма част от музиката на SASQUATCH се използва в различни филми и сериали, като преобладават озвучаването на такива свързани с мотори: Sons of AnarchyDOG The Bounty Hunter on A&EJersey GirlSupernaturalMTV предаванията – Viva La BamBam’s Unholy Union, и Rob & Big, NHL 2005American Chopper и Monster Garage.

Групата има 4 албума като последният им „IV“ дебютира в края на 2013, последвано от продължително турне през 2014 г. Групата работи по пети албум, който може би ще е готов средата на 2016.

Тази група е такава тупалка, че свят ще ни се вие от рокенрол! Очаква ни супермега енергично-динамичен и експлозивен концерт – фъз, тежки басове, типично американски вокали с историйки за живота, брутални рифове и пафканяшки сола.

Билетите струват 15 лв на предварителна продажба от и можете да ги закупите от тук.
На място ще са 20 лв. Билетите са ограничени до 180.

За повече информация следете събитието в Facebook.

Чуйте първия и последния им албум от тук:
https://youtu.be/Ol7ef92eE6g
https://youtu.be/69kc6Jlf-AQ


В началото