Amorphis

Категория: Големи концерти

Начало: 2 Апр. 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 40 / 45 лв

Организатор: Tangra Mega Rock

Билети: ТУК

Тази пролет, радио ТАНГРА МЕГА РОК ще отбележи своя 10-и рожден ден! Ще го отпразнуваме със серия концерти, а днес можем да обявим първия от тях.

Нашите стари приятели AMORPHIS ще се завърнат в София въоръжени с убедителния си нов албум ‘Under The Red Cloud’ и съпроводени от още две убийствени банди.

TEXTURES ще бъдат главният съпорт в европейското турне на AMORPHIS. То ще премине и през София на 2 април с един специален концерт по повод 10 години радио ТАНГРА МЕГА РОК в клуб “Mixtape 5“.

Новият албум на холандския феномен – “Phenotype ще бъде издаден утре, 5 февруари, от Nuclear Blast/Wizard. Това е първата част от тематичен цикъл от два абума, като втората – “Genotype ще излезе точно след година.

След като преди две седмици стана ясно, че TEXTURES ще бъдат главният съпорт в европейското турне на AMORPHIS, вече е известна и групата, която ще открие шоуто.  Това е гръцката прогресив метъл формация POEM, която по звучене се доближава до големи групи като Opeth, Karnivool, Tool и Leprous. Тя ще се включи в турнето в периода от 18 март до 17 април.

Концертът е на 2 април (събота) в клуб *MIXTAPE 5*.

Билетите вече се продават в системата на Eventim.bg – ЕТО ТУК и веднага можете да се възползвате от приятелското намаление до края на годината:

35 лв. – предварителна цена до 31 декември 2015;
40 лв. – редовна цена;
45 лв. – цена в деня на концерта.


В началото