Ozric Tentacles

Категория: Малки концерти

Начало: 10 Мар. 2016 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 25 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Впечатляваща декорация се подготвя за концерта на британските прогресив, сайкъделик легенди – OZRIC TENTACLES. Напомняме, че събитието ще се състои на 10-и март в голямата зала на столичния клуб *Mixtape5*.  Освен специалната декорация, която ще бъде монтирана в самия клуб, самата група ще носи със себе си богат арсенал от светлинни ефекти и визуализация.

Въпреки, че концертът се пада в четвъртък, организаторите от Wrong Fest са подготвили дълга музикална програма. Освен професионалния декор и ефекти, концертът ще бъде уникален и заради самите посетители и фенове на OZRIC TENTACLES. Тяхната музика е намерилa своя път към сърцата на много прогресив рок фанатици (Porcupine Tree & Hawkwind), джаз любители, хипита, електронни музикални ентусиасти, PSY-trance маниаци. Разнородна публика и реален музикален експеримент за българските меломани.

Вечерта ще стартира с израелската прогресив рок/джаз формация PROJECT RnL, които ще забият около 80–минутен сет. Очаква се култът OZRIC TENTACLES да свирят над 120 минути. След тях на сцената ще се качат българският ембиент/прогресив бенд на Павел Стойчев – SURBAHAR. Последен, в малките часове, зад пулта ще застане Psy-trance машината dj Kundalini.

Билетите за уникалния спектакъл струват 25лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Tiketlogic,bilet.bg/каси/ или The Wrong Bar.

Промо видео:


В началото