The Subways

Категория: Малки концерти

Начало: 22 Ное. 2015 - 21:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 40 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Британската ударна пънк-поп команда The Subways пристига в София за концерт утре, 22 ноември, в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Както е известно, заради проблем с главния генератор, групата не успя да излезе на сцената нa Wrong Fest 2015, на чийто втори ден беше хедлайнър, но обеща на своите почитатели да се завърне в най-скоро време в България. За да няма разочаровани фенове, от организацията на фестивала раздадоха безплатни покани на всички заявили желанието си да присъстват на шоуто в  замяна на фестивалните им гривни – над 400 човека.
Англичаните от Уелин Гардън Сити се завръщат в родината ни, въоръжени с дванадесетте чисто нови парчета от своя едноименен, четвърти по ред албум, излязъл преди 6 месеца. Това е първото издание на троицата, което фронтменът Billy Lunn продуцира лично, на база добития опит от колаборациите с продуцентите Butch Vig и Stephen Street, извършили чудеса за звука на Nirvana и, съответно, Blur. „The Subways“ е своеобразна равносметка на десетте турбулентни години чистосърдечна пънк/алтърнатив тресня изминали от дебюта „Young for Eternity“, който даде на света хита “Rock & Roll Queen”. Kerrang го определя като„near-perfect, punk-spirited noise“, както е и редно – никой пънк не бива да е перфектен.
Очаквайте безпощаден звуков побой утре в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Концертът ще започне в 21:00 ч. с българската инди/алтернатив група Macrophone.
Билетите са пред привършване – последните около 150 бройки могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic.bg на цена от 35 лв. или, ако има останали, на място в деня на събитието, когато ще струват 40 лв.


В началото