Purple Dino и Muddy

Категория: Малки концерти

Начало: 19 Ное. 2015 - 21:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 8 / 10 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Rock & Roll вечер с гръцките неандерталци от PURPLE DINO и родната deathblues формация MUDDY.Концертът ще се проведе в малката зала на club *MIXTAPE 5* този четвъртък – 19-и ноември. Това и е поредната колаборация между два приятелски фестивала между България и Гърция, а именно Wrong Fest & Fuzztastic Planet Festival, които вече няколко пъти са работили заедно на фронта на ъндърграунда.

Ето и малко повече за групите:

Purple Dino е четиричленна формация създена в Гърция през 2013 г. От тогава насам те са взимали на два пъти участие във фестивала Fuzztastic Planet ( през 2014г и 2015г.) През 2014 са били основен съпорт на рок легендите 1000mods по време на тяхното турне в Гърция . През 2013 издават своя първи запис, а през 2014 излиза наяве техният дългосвирещ албум “JurassicBar”. От създаването си PURPLE DINO са се заели с мисията да разпространяват своя тежък примитивен рок по цялата земя! Чуйте музиката имhttp://purpledinoband.bandcamp.com/

 

За MUDDY трудно може нещо да се напише, защото са наистина трудни за описване. Олицетворяват се с ключовото дума „ШОК”. И въпреки всичко следващото изречение от Ивайло Александров много добре им пасва: „Гротескно и грозно аморфно чудовище, газещо в калните, мудни води на потния слъдж метъл, което с всяка крачка, всеки лайв, взема още и още души„. А последния им концерт беше не с кой да е, а с тежковозите Crowbar. Оттогава не са свирили на сцена, което само означава едно – че искат да ни покажат нещо! Чуйте част от музиката им наhttps://muddysofia.bandcamp.com/.

 

Билетите за концерта на предварителна продажба струват 8лв http://wrongevents.ticketlogic.bg/. На място в клуба са 10 кинта.

Така, че заповядайте да послушате малко ъндърграунд рок.

Датата е прекрасна, четвъртък 19-и ноември в Mixtape!


В началото