Melekh

Категория: Български групи

Начало: 14 Ное. 2015 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

MELEKH пуснаха стрийм за напълно безплатно слушане на първия трак „Кинжали“ от предстоящия им албум „Монохром“, както и всички досегашния техни издания. От новооткритият им bandcamp профил можете да ги свалите заедно с обложки и текстове.
Ето и информация от самата група, отностноконцерта по повод излизането на„Монохром“, който ще се състои на 14 ноември в B-Side на „Mixtape 5“:

„Над руините на крепостта, скоро ще дойде Зората“
из „По пътя на лявата ръка“

В човешката история едно десетилетие е миниатюрен отрязък от време, но в човешкия живот той е достатъчен, за да оставиш следа или да потънеш безтегловно надолу. Зората е тук и е време за равносметка!

Повече от десет години след дебютното ни издание „Светлината, която ми дава надежда“ и първите ни концерти пред вас, ние от MELEKH с гордост и силна вътрешна потребност сме на път да ви представим първия си истински, самостоятелен албум.

Без съмнение най-силната музика и текстове, на които всеки от нас е способен. „Монохром“включва десет остри като игла и тежки като камъка на Сизиф исотрии за мрака, светлината, страданието и пречистването след него.

Ако думите на мъдреците, че с търпение и през страдание се ражда всичко истинско, то ние се убедени, че „Монохром“ за нас е самата истината. Поклон и израз на изключтелна признателност към всички Вас, които споделяхте с нас възходите и паденията и призив към тези, които ни откриха в последствие – винаги да търсят себе си и да запазят неспокойния си дух в тези бездушни времена.

Каним ви най-сърдечно да споделите „Монохром“ с нас в неговата концептуална цялост на 14ти Ноември, в столичния MIXTAPE *5*. Събитие, което до голяма степен ще определи дали ще се видим отново и в следващата декада.

За специалния случай към нас ще се присъедини една от най-самобитните и отдадени български хардкор/пънк банди – легендите INDIGNITY от Варна, които макар да се отличават стилово, носят същото остро и мрачно послание право в лицето на изгубилото чувствителност общество.

Повече информация за „Монохром“ и предстоящия концерт – в следващите дни!

„Огледалото сочи ни ужаса, в черупките стари души на деца.
Не протягат нагоре слаби ръцете си, небето е скирто зад черен воал. Сакати се тътрим по правилата им и заедно с другите, всеки е сам.“
из „Монохром“


В началото