Cupola @ Свищов

Категория: Български групи

Начало: 27 Ное. 2015 - 19:30

Град: Свищов

Място: клуб Disorder

Цена: 0 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Вторият студиен албум на Cupola ще излезе официално на 12 ноември. Pandemonium“ ще бъде представен на специално release парти в софийския клуб The Black Lodge, а няколко дни след това започва и турнето на бандата в страната.

Освен с втория си дългосвирещ албум групата празнува и своята 10-та годишнина. Промото на албума ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 15 ноември. Специалните гости на събитието тепърва ще бъдат обявени, а тук може да следите за повече информация около него.

Следващата спирка от тяхното турне ще бъде в град Пловдив- Stage 51, на 20 ноември. Специални гости на събитието ще бъдат Inflict, а от тук може да следите повече информация за него.

Следва концерт в крайдунавския град Свищов, на 27 ноември, в клуб Disorder. Тук специални гости на събитието ще бъдат Lieveil и линк за повече информация около него.

Финалната спирка на групата ще бъде във варненския клуб Smile на 28 ноември, където тепърва ще станат ясни специалните гости на събитието, за което може да следите от тук.

На всеки един от концертите групата ще предостави албума и своя мърч, с който ще може да се сдобиете.


В началото