Winter Ska tour @ Русе

Категория: Малки концерти

Начало: 31 Окт. 2015 - 21:00

Град: Русе

Място: клуб Max

Цена: 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

България ще бъде разтърсена от 6,7 по скалата на Скакор-Пънк. Най-засегнати ще са градоветеВарна, Русе, София и Пловдив, както и близките населени места. Три балкански банди ще кръстосат брасове и китари на сцените на четири родни града. Ще бъдeте раздрусани от еклектичната комбинация от Ска, Пънк, Фънк, Хип Хоп и Реге.

Бандите:

KONTRAS (Ниш, Сърбия) – които гостуваха в Маймунарника през лятото и помляха българската публика с бързи китарни рифове, типичните пънк вокали и пронизваща брас секция с онзи сръбски темперамент, който не можете да сбъркате.

TOY LETTERS (София) – столичните скакор бандити, участваха на тазгодишното издание на фестивала „Spirit Of Burgas” и ще Ви накарат да подскачате със силно енергичната си смес от ска, пънк, фънк и реге, комбинирани с рапиращи вокали и агресивно „реване“ в най-добрите метъл и хардкор традиции.

PIZZA (Варна) – ярките легенди на варненската ска сцена извадиха нов албум с безпощадни парчета. Познатото ни скакор звучене ще отнесе и най-критичната публика, а неспиращото пого пред сцената е традиция на всяко тяхно участие.

Епицентърът във Варна ще е клуб „Vintage 33” – 30.10.2015.

Най-критичната точка в Русе ще е “Max” клуб – 31.10.2015.

Софийската публика ще бъде разлюляна в клуб „Maze“ – 06.11.2015.

Пловдивчани да очакват катаклизми в района на клуб „Петното“ – 07.11.2015.
http://www.toyletters.co/
https://www.facebook.com/PIZZA-skacore-band-331943222905/info/?tab=page_info
https://www.facebook.com/kontras.punk?fref=ts


В началото