Korpiklaani и Arkona

Категория: Големи концерти

Начало: 1 Ное. 2015 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 40 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC представя: концерта на финландските фолк метъл веселяци KORPIKLAANI и специалните им гости – езичниците от Arkona. Събитието ще се състои на 1 ноември тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа, част е от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като „Vodka”, “Wooden Pints”, “Beer Beer”, “Keep On Gallopig” и “Tequila” на KORPIKLAANI,  “Liki Bessmertnykh Bogov”, “Goi Rode, Goi!”, “Yarilo”, “Slava, Rus” и “Stenka na Stenku” на ARKONA.

А ето какво споделиха от лагера на KORPIKLAANI:

„Много сме развълнувани да обявим това източноевропейско турне заедно с добрите ни стари приятели ARKONA. Нямаме търпение да свирим за първи път в някои страни, например Гърция и Албания. Нека балканското парти започне!”

Не пропускайте най-веселото метъл шоу за тази година!
Билети се продават от днес тук,  в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, MetalHeaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
В момента и до 12:00 часа на 15 юли цената на билетите ще е 35 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 40, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv Предстои оповестяването на още подробности.

 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!


В началото