Остава и P.I.F.

Категория: Български групи

Начало: 20 май 2015 - 22:00

Град: София

Място: клуб Терминал 1

Цена: 12 / 16 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Събитието на 21 май вече е напълно разпродадено.

ostava_pif_20may_posterОстава и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано – на 20 май, сряда, отново в същия клуб и със същата програма.

В два поредни дни Остава и P.I.F. ще зарадват публиката си с около три-часов сет, в рамките на който бандите ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си. P.I.F.вече представиха в Youtube своя версия на песента „Поля от слънчогледи„, в оригинал на Остава и Стенли. На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета – „Шоколад“, „Приказка“, „Мини-тяло“, „Невидимо дете“, „Лондон, Париж, Берлин“, „Оставам тук“, „Ще дойдеш ли с мен?“, „Колело“, „Стоп“, „Сън в съня“, „Океан“, „Седем“ и много други.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.

Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване!

OSTAVA & P.I.F. – Live @ Club Тerminal 1 – 20 May 2015

OSTAVA & P.I.F. – Live @ Club Тerminal 1 – 21 May 2015


В началото