Уикеда

Категория: Български групи

Начало: 30 Апр. 2015 - 21:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 8 / 10 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Club *MIXTAPE 5* представя дългоочаквания концерт на група УИКЕДА на 30 април 2015г.

Година след като бандата обяви края на своето съществуване, феновете отново ще имат възможността да посрещнат УИКЕДА в *MIXTAPE 5*! В последния работен ден на април Ерол и компания ще излязат на сцената в голямата зала на клуба, за да изразходят всичката парти-енергия, събрана за времето, в което нямаха участия. „Завръщането“ на УИКЕДА ще бъде истински празник. По този повод част от вечерта ще бъдат и младите пловдивски пънкари – НеЩо ЦвЕтНо, които ще подгреят публиката със зареждащото лайв изпълнение на своите авторски парчета.

В духа на приятните изненади, за събитието на 30 април ще има и „Случаен превоз“. Но това съвсем няма общо с пътища и автомобили. Това е работното заглавие на един чисто нов проект, зад който стоят двама познати софийски герои.  Underground реге-генераторът Selector Lazy Face & „I pressed play“ селекторът на народа – DJ Onzy, познат още като Лъчо от Q-Check ще представят своя нов проект чрез „шарен сет с музика за ходене по тавана“, както сами уточниха. Билети за събитието вече могат да бъдат закупени.

Предварителна продажба: 8 лв.  В деня на събитието и на входа – 10 лв.  Търсете ги в мрежите на EVENTIM и в офлайн касите в: магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, билетен център НДК. Директен линк за онлайн покупка: http://bit.ly/1Cg1nLq

Събитието е 18+


В началото