Саймън Филипс

Категория: Малки концерти

Начало: 13 май 2015 - 00:00

Град: София

Място: Sofia Live Club

Цена: 25 / 30 лв

Организатор: Sofia Live Club

Билети: ТУК

На 13-ти май, легендарният английски барабанист и продуцент Саймън Филипс (екс-TOTO) пристига за първия си самостоятелен концерт в България по покана на SOFIA LIVE CLUB.

Гостуването на култовия барабанист, в най-добрият клуб за жива музика в София, е част от Европейското му турне Second Orbit Tour 2015.

Заедно с виртуозните музиканти Andy Timmons, Steve Weingart и Ernest Tibbs, Саймън ще представи за първи път пред родната публика албумът PROTOCOL II, който излезе през 2013г. и бе високо оценен от музикалните критици.

Специално за българските си фенове, барабанистът обещава да изсвири и някои любими парчета от по-старите албуми, както и чисто нови пиеси от предстоящия студиен албум.

Саймън Филипс е икона в музикалния свят. През годините е работил със звезди като TOTO, The Who, Judas Priest, Jeff Beck, Stanley Clark, Tears for Fears, Mike Oldfield,  Gary Moore, Joe Satriani, Whitesnake и много други.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 30 лева.

 

Повече информация тук:

http://protocol-2.com/

https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts


В началото