Cannibal Corpse

Категория: Големи концерти

Начало: 25 Юли 2015 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC представя концерта на death metal иконите CANNIBAL CORPSE, който ще се състои на 25 Юли, събота. в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа. Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последният им тринадесети албум озаглавен A Skeletal Domain. Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Две банди от WOA Metal Battle Bulgaria ще излязат преди легендите.

Вече можем да съобщим, че култовите CANNIBALCORPSE одобриха присъединяването на местните любимци Urban Grey и младата сензация Warscumкъм концерта им на 25 юли, събота в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа. Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последния тринадесети албум на метъл иконите, озаглавен A Skeletal Domain.Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Urban Grey са създадени през 2000 година от Николай Берберов (Бебо) и Чавдар Вълчев (Чаво). От началото, музиката и звученето са ориентирани към Industrial течението, но постепенно с присъединяването на другите членове на бандата нещата започват да поемат в посока на metal и thrash Metal. В момента стилът на групата може да бъде оприличен като  crossover – смес от thrash, hard core и metal. Имат два демо албума и два официално издадени от самите тях – Fearfight (2008) и Age of Awareness (2014), а в момента работят по следващия си албум. През 2007 година подгряват Napalm Death в София, 2009 година Sepultura и In Flames отново в София, а през 2012 към списъка си добавят и Brujeria. Свирили са не само из цялата страна, но и в някои от съседните държави – Гърция, Турция, Румъния. Най-прясното постижение на бандата е класирането сред една от петте най-добре представили се на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.

WARSCUM е група създадена през септември на 2014 година. Стила на бандата е интензивна смес от old school death metal и grindcore. Бандата се състои от добре познати на българската публика музиканти Славейко Сандански „Птицата” – вокали, Иво Масларов”Хиената”, басиста Мирослав Даскалов и датския барабанист Мадс Лауридсен(свирил с банди като Konkhra, The Cleansing). През ноември, само два месеца след създаването си бандата предостави за свободно сваляне дебютното си EP озаглавено Society Rape. То съдържа 5 композиции пропити с бързина и сурова агресия. В момента Warscum работят върху „пълнокръвния” си първи албум, който се очаква да излезе към края на тази година. Групата също беше сред участниците на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.

Билети се продават от днес в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините наOrange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours,Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, MetalHeaven,Фотосинтезис, билетен център НДК,Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
В момента и до 5 февруари (включително!) билетите са на цена от 35 лева, а от 6 февруари до деня на събитието 40 лева. При налични в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на съпорт и още подробности.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!


В началото